MEETING

Hvis jeg rekker å publisere dette innlegget før jeg må ut døren så har jeg nok satt en ny rekord for meg selv. Jeg velger å tro at jeg rekker å gjøre alt i siste liten, istedenfor å planlegge det nøye – noe jeg ellers alltid gjør. Men i dag har jeg bare tenkt at jeg kan begynne å gjøre ting klart da jeg straks skal ut døren. Det høres ut som om jeg har det skikkelig hektisk, men jeg skal bare til Oslo for å kose meg med kjæresten før jeg må tidlig opp i morgen. Jeg har nok et møte på Egmont klokken 10 i morgen, noe som kanskje betyr at jeg kan fortelle dere litt mer enn hva jeg har gjort hittil. Når det er så tidligere møter, er det mye bedre å kunne overnatte i Oslo så jeg slipper å bruke ekstra tid på morgenen for å komme meg fra Moss til Nydalen. Noen ganger trenger jeg skjønnhetssøvnen min, spesielt når det er møter så jeg vil være uthvilt og kjenne at jeg er skikkelig klar for en ny dag.

Denne uken så skjer det mye moro for min del, og jeg gleder meg SÅÅÅ mye! Jeg skal sitte barnevakt for nydelige Chili hunden, som jeg har passet to ganger før for en venninne. Det er helt vilt hvor glad jeg har blitt i den vofsa, og den er ikke min engang!! Men den er min for 3 dager, så det skal jeg utnytte. Bortsett fra dette så er jeg invitert på et koselig vors i Oslo, så det vil bli èn natt uten Chili – men resten av familien min er så glad i den hunden der at det ikke er noe problem.

Jeg har sløvet som bare pokker frem til nå, også gått rundt i huset og tatt unødvendige bilder. Så unødvendige bilder er det eneste jeg har å komme med nå dere, sorry not sorry.

Jeg har en uskreven regel om at jeg ikke skal poste iPhone bilder på bloggen, meeeeen ops.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg