ANTREKK: LAYERS ON LAYERS

Den siste måneden har jeg fått en ny smak innenfor streetstyle. Nemlig lag på lag med klær. Dere vet jo min store kjærlighet for skjorter rundt livet? Nå har jeg ikke byttet ut den med noe nytt, men heller fått en med litt variasjon – som passer perfekt for meg som bruker skjorter rundt livet 24/7. Jeg elsker cardigan, og spesielt nå på vinteren når det er veldig kaldt ute. Istedenfor å bare ta på seg en chill hettegenser for å holde varmen, har jeg på en genser, deretter cardigan og så bomberjakke utenpå. Det faller kanskje ikke i smak hos alle, men det er vel derfor det er til inspirasjon å se nye stiler. For et eller annet har inspirert meg til å prøve ut dette, og selvom det er noe nytt for meg så falt det i smak. Beste av alt er at det ser bra ut og er i tillegg varmt. Jeg vet ikke hvor lenge jeg kommer til å gå sånn her før jeg blir lei, men da er det jo kjekt å ha skjorter som jeg elsker hahaha. Det er ganske crazy hvor mye en bomberjakke kan bety for et antrekk, det er med på å løfte absolutt. Det går fra å være basic, til å bli mer street blandet med litt rocka – og der har vi stilen min.

Solen skinte i dag, og jeg visste det kom til å bli en bra dag for å ta antrekksbilder i byen før jeg skulle på jobb. Jeg hadde en avtale med Ingvild før jobben, og det skal jeg skrive et eget innlegg om i morgen. Frem til da kan dere kose dere med nye antrekksbilder som hun var så snill og tok.

Jakke fra BikBok // Cardigan fra Junkyard (sponset) // Genser fra Urban // Bukse fra GinaTricot // Sko fra Nike // Veske fra Versace // Solbriller fra Ray-Ban // Klokke fra Triwa

Hva synes dere om antrekket?

26 kommentarer

Siste innlegg