ANTREKK: COMFY PANTS

På onsdag formiddag skulle vi opp tidlig for å rekke en sinnsykt god hotellfrokost som bestod av stekte poteter (!!!), bacon, egg og egentlig alt du ønsker å spise til frokost, men sjeldent gidder å lage. Ferskpresset juice og lukten av varm mat er en så syk kombinasjon når du er på hotell. Slike opplevelser som å bare kunne tilbringe noen netter på et hotell, det elsker jeg. Å kunne føle seg litt bortskjemt, men også føle seg fortjent til det er en god følelse. Vi kunne dessverre ikke sitte alt for lenge på frokosten, for vi måtte gjøre oss klare for en lang dag. Fra vi gikk ut fra hotellet klokken 10:30, så var det fullt kjør frem til klokken 04:00 ish på natten. Men mer om hva vi gjorde i alle disse timene skal jeg fortelle dere om de neste dagene, for her har jeg koselige bilder å dele.

Jeg er evig takknemlig for at jeg tok med meg en av mine beste bukser, også kalt mine comfy pants. Jeg lurer på om dere begynner gå møkklei de buksene her, for jeg har dem i 3 farger – faktisk ikke vist dere dem i den hvite fargen, den er dødsfin. Men stoffet kan kanskje ikke se så behagelig ut for noen (?), men der tar dere så feil. Skal du gå mye, eller bare ikke føler for en tight jeans dag så er du nødt til å prøve ut disse. De kommer i veldig mange farger, så det er umulig å ikke finne en som faller i smak. Jeg har mine i XS hvis dere skulle lure!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kåpe fra Zara // T-skjorte fra Junkyard // Bukse fra Nelly // Sko fra Puma // Belte fra H&M // Klokke fra Daniel Wellington // Solbriller fra Ray-Ban // Sekk fra Forever21

11 kommentarer

Siste innlegg