MORGENDAGENS PLANER

Nok en uke der jeg trodde jeg hadde massevis av alenetid, som viser seg å være liten sjanse nå. Det er helt greit, for denne uken har det allerede skjedd mye gøy og det skal skje så mye mer som jeg gleder meg til å fortelle dere mer om. Til nå i denne uken, har jeg vært på møter og gjort oppdrag for kunder sammen med andre influencers. Det har vært kjempegøy, og jeg håper på at flere av mine uker kan se slik ut fremover. Men at jeg kanskje klarer å sette av èn dag i uken der jeg er for meg selv. Jeg trenger det, ikke fordi jeg trenger pause fra folk, men jeg trenger å være litt alene. Å gjøre ting for meg selv, og samle opp ny energi. Det er viktig, og det er viktig å lytte til kroppen – som jeg har blitt flinkere til nå vil jeg si.

Det er spesielt èn ting jeg gleder meg fælt til, og det er allerede hvor jeg er på vei hen i morgen. Jeg drar inn til Oslo (for et sjokk), men jeg skal være med kjæresten hele helgen og feire han siden han blir 25 år på fredag. Det er lagt så mange planer for helgen, og det blir bare så bra. Det verste av alt er at jeg ikke vet hvem av oss som gleder oss mest, han eller jeg? Til tross for en bursdagshelg – skal jeg oppdatere dere masse! 

Jeg har vært en del on the run i det siste, så slenger inn et par iPhone bilder. I morgen blogger jeg om mitt nyeste favoritt plagg til høsten, jeg gleder meg til å vise dere det <3

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg