FAVORITE BREKKIE

Det er litt morsomt hvordan denne uka gikk fra å ha 100% fri fra alt, til å gjøre veldig mye forskjellig alle dager. Det er så rart, for det er ikke lenge siden jeg hadde et helt døgn for meg selv hvor jeg faktisk elsket å ikke ha noe å gjøre. Mens nå setter jeg så mye mer pris på de gangene jeg går ut døren og faktisk gjør noe mer nyttig enn å sitte inne en hel dag. Kanskje jeg har forandret meg, blitt litt mer levende enn noengang – men det er ikke en negativ forandring fra min side. Jeg elsker å ha noe å gjøre, jeg elsker å kunne fortelle venner og familie noe nytt hver dag. Jeg har ikke gjort noe store greier i dag, men jeg setter bare generelt mer pris på ting for tiden. Jeg var med min kjære mormor for å handle på formiddagen i dag, og det var så koselig. Tenk at å gjøre noe så normalt, kan bli noe så koselig. Det liker jeg!

Det er en rett som har vært favoritten min i mange år, kanskje helt siden 8.klasse? Det startet med at mamma pleide å lage den, og jeg synes det var så godt at hun til slutt ville lære meg det så jeg kunne lage det oftere selv. Det er makaroni med brokkoli, fløte og kikkoman som er the shit her. Det er ferdig på under 10 minutter og det passer både til frokost, middag og kveldsmat. Jeg spiser det mest som frokost fordi jeg elsker å starte dagen med middag til frokost-ish.

How to:

Du trenger makaroni, matfløte, kikkoman, brokkoli og pepper. Kok opp makaroni og brokkoli sammen, og hell ut alt vannet med en sil når det er kokt ferdig. Hell maten opp i kjelen igjen og tilsett nok fløte til at du akkurat kan se det på kanten av det som er i kjelen. Kok det opp i 2 minutter og husk å rør hele tiden. Tilsett kikkoman etter hvor mye smak du ønsker (jeg er ikke noe glad i kikkoman ellers, men her er det faktisk godt med litt ekstra smak), samme med pepper. Og så vipps har du en rett på under 10 minutter♥

Har du noe spesielt du liker å lage deg til frokost?♥

7 kommentarer

Siste innlegg