THE ORIGINALS MANDAG

Denne mandagen har jeg hatt fri fra jobben, og har derfor planlagt nøye om hva planene mine skulle være for i dag. Jeg håper og tror mange av dere har fått med dere serien The Originals? Det er en ny serie som jeg skal følge med på, som nå har kommet ut på Blu-ray og DVD. Jeg har allerede startet smått på sesong 1 og jeg skal se videre på sesongen i kveld. Allerede fått meg en ny serie å følge med på, dette skal bli spennende vet jeg!

Jeg vet godt at mange av dere følger med på serien Vampires Diaries, og da vil dere uten tvil like denne serien som er en spin-off fra de populære Vampire Diaries. Denne sexy og trollbindede serien kretser rundt den originale vampyrfamilien og vampyr/ varulvhybriden Niklas “Klaus” Mikaelson. Når en heksesabbat lokker Mikaelsons tilbake til sitt barndomshjem i New Orleans som familien var med på å bygge opp. Der bryter det ut en krig som lenge har ligget og ulmet. Blodsbåndene er sterke, men maktbegjæret og behovet for hevn er kanskje enda sterkere. For over tusen år tilbake, ga den opprinnelige vampyrfamilien løfte om å holde sammen i en evighet. Men etter mange århundrer er dessverre familiebåndet brutt. Hva er grunnen til at dette har skjedd?

Høres ikke dette spennende ut, da vet jaggu meg ikke jeg altså! Jeg sitter nesten klistret foran tven og er helt oppslukt i denne serien allerede. Og for dere som ikke har fått tak i serien på Blu-ray eller DVD enda, ikke sukk. Jeg har nå muligheten til å gi bort 3 stk The Originals sesong 1 på Blu-ray til 3 heldige vinnere. 

Eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er å legge igjen en kommentar med “jeg er med” + mailen din. Vinnerne trekkes på bloggen min 28.september. 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

 // I samarbeid med Side2 & Warner

155 kommentarer

Siste innlegg