GIFT TO ME FROM ME

God søndag, mine kjære lesere! Helgen min var vært veldig avslappende, samt veldig stressende med tanke på ting jeg faktisk har måttet gjort. Men denne søndagen kan jeg endelig senke skuldrene og føle meg litt lettere igien, og det føles veldig bra. I går på lørdagen, var jeg ute på en middagsdate med min kjære bestevenninne, Ida. Vi spiste helt herlig mat på Alexandro’s, hvor jeg alltid bestiller favoritten min. Nemlig husets peppersteak og Alexandro’s sjokolademousse til dessert. Jeg elsker å spise ute, men må passe på å ikke spise for ofte ute, så det ser litt dårlig ut for lommeboken min. Derfor er det herlig å spise ute med god samvittighet med gode venninner, etter å ha fått lønningen inn på kontoen, it feels good.

Det er èn ting som har gått veldig i glemmeboksen for meg, og det er å vise min kjære nye bebbi. For en liten stund tilbake, fikk jeg endelig pakken min i posten med min nye Givenchy t-skjorte. Helt siden Kim Kardashian la ut et bildet av seg selv i denne, har jeg lett som bare søren etter denne t-skjorten. Det føltes så godt å endelig finne t-skjorten etter mye leting på nettet. Den er i størrelse medium, selv om jeg gjerne skulle hatt den i large som jeg elsker å ha t-skjortene mine i. Men jeg har fått så mange slag i trynet (ikke bokstaveligtalt), men venner har sagt at nå må jeg begynne å gi litt faen i rumpa mi og ikke drukne i store klær hele tiden. Jeg er egentlig veldig fornøyd med t-skjorten i denne størrelsen, så jeg gleeeeeder meg til å style opp denne til et helt antrekk.

Resten av denne søndagen skal gå til å ha filmkveld med min kjære, og kose oss greit mye med masse godt (spesielt popcorn med smørsmak som er favoritten i huset). Ha en super søndag videre♥

Hva synes dere & hvordan har helgen deres vært?♥

14 kommentarer

Siste innlegg