Å KOBLE LITT UT

Annonse for Fabel

At helgen er over, og mandagen er her passer meg helt perfekt. Jeg har fått utnyttet mine hviledager og i tillegg fått min dose av å være sosial som er godt for sjelen. Nå som en ny uke her er, og det ikke er hvilken som helst uke – trenger jeg å ha noen stunder for meg selv der jeg kan slappe av. Jeg er kjempegod på å stresse, så å kunne koble litt ut og ha noe å lytte til på ørene – det gir meg mye ro.

Jeg pendler mye mellom flere byer, og da er jeg alltid opptatt av å ha noe å gjøre mens jeg sitter på rumpa. Da pendlingen begynte hørte jeg ofte på musikk, så ble jeg lei spillelistene mine og da gikk det over til å se serier. Men nå har jeg blitt introdusert til det som skal være den nye greia – nemlig å lytte på lydbøker. Dette synes jeg er helt genialt for de som aldri har tid til å sette seg ned og lese den boken de har hørt så mye bra om. Mens man nå, i en hektisk hverdag bare trenger å trykke play så lytter du til den boken du har lengtet etter å lese mens du er på farten. Jeg har aldri hatt konsentrasjonen til å sette meg ned og se ned i en bok for gudene vet hvor lenge. Men er det èn ting jeg er god på, så er det å lytte. Det er nesten en helt ny verden for meg å kunne lytte til bøker jeg er interessert i å lese, fremfor å faktisk måtte lese dem. Jeg vet ikke hva jeg liker best enda, og det synes jeg er litt av moroa. Liker jeg krim best eller bøker som er basert på fakta best? Disse to er sjangrene jeg er mest interessert i for øyeblikket, så her kunne jeg trengt noen tips til bøker dere anbefaler fra Fabel. Kort fortalt er Fabel en abonnementstjeneste for lydbøker og noen eksklusive podcaster via en mobil-app, der du kan lytte til så mange lydbøker du har tid til for en fast månedspris på 169 kroner.

PRØV FABEL GRATIS I 4 UKER

Ønsker du å prøve ut Fabel gratis, så kan du sende Madeleine til 2280 eller trykke deg inn på denne linken HER for å registrere deg. Dette gjelder kun for nye abonnenter <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg