PRODUKTENE JEG BRUKER

Hvis det er noe jeg setter pris på, så er det når dere spør hva jeg bruker i ansiktet. For skal jeg være helt ærlig, så vet jeg liksom ikke helt hva jeg driver med i ansiktet mitt haha. Jeg prøver sjeldent ut nye produkter, fordi når jeg først finner et bra produkt, så holder jeg meg til det i mange år. De gangene jeg har prøvd ut nye ting, så har jeg alltid vendt tilbake til de samme gamle gang på gang. Så nå har jeg sluttet å lete, og får heller bare si meg fornøyd med det jeg bruker. For noe riktig gjør jeg, siden det er mange andre som også liker dem. Så helt på bærtur er jeg ikke, haha. Jeg liker ikke å bruke sminke som dekker hele ansiktet mitt, og bruker derfor heller kun pudder for å gi ansiktet ekstra glød – slik at huden også puster bra. Jeg har aldri likt flytende sminke, sååå nå skal dere få se min liste over “tørre” produkter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

S K I N  P R O D U C T S

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aqua Derma sminkefjerner – Bare hvilken sminkefjerner du bruker kan avgjøre veldig mye, og denne har kommet best ut i test pga ingrediensene.

Clarins Multi-Active Jour  – Denne begynte jeg med for omtrent 2 år siden, og jeg elsker den.

JorgObe Peel Off Mask – Denne funker faktisk, jeg lover! Den er ikke helt for jævlig å få av heller, thank god.

S K I N  M A K E – U P

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

bareMinerals Original Foundation Powder – Dette har jeg brukt helt siden jeg oppdaget sminke omtrent. Varierer veldig mellom fargene medium beige & golden tan, hender at jeg blander litt av og til.

theBalm CabanaBoy Blush – Den er ganske rød/ rosa i fargen, så her slipper jeg å ta på så mye før det er markert nok.

theBalm The Luminizer – Elsker denne highlighten, og det er også den første jeg noensinne har eid. Enda ikke godt tom, SCORE.

L I P S

Inglot HD Lip Tint Matte Nr.36 – Dette er vel den leppestiften jeg har skrevet mest om, men jeg bare sier det; Kjøp den, og du vil ikke angre.

E Y E S  A N D  B R O W S

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L’Oreal Paris Telescopic Mascara – Brukt den siden ungdomsskolen, trenger ikke å si mer enn det girls.

Anastasia Beverly Hills Brow Pencil – Jeg har i den lyseste fargen blonde og den er lett å påføre på brynene for å få en naturlig look på dem!

Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel – Jeg vet ikke hvordan jeg klarte å leve med brynene mine før jeg kjøpte meg denne. Endelig noe som holder dem på plass.

13 kommentarer

Siste innlegg