ANTREKK: PAINKILLER

Onsdagen da vi feiret Thomas var det greit å fokusere på å ikke fryse ihjel siden vi satt der langt utover natt. I tillegg så var det kinda igjennom en skog, og det vil si masse insekter og dyr. Så jeg droppet både kjole og shorts denne gangen, selv om jeg elsker å gå i det. Men da kunne jeg heller bruke favoritten min som er boyfriend jeansen fra Dr.Denim. Det er så mange som har spurt hvor den er fra, og tro meg når jeg sier det; Jeg har sett alle mulige kunder prøve denne, uansett som du er tynn som en stokk eller har skikkelig kurver, så er dette en bukse som er dritrå på deg. Man kan bruke den til alle anledninger også, det er vel det jeg digger mest med den. Den tar seg bra ut på fester, og ganske bra bare til å slappe av i òg. Jeg kan ofte synes at denim on denim kan bli litt for mye, men denne gangen synes jeg det passet ganske greit sammen. Det er greit å ha noe lett man kan ta over skuldrene når man begynner å fryse litt, og denne oversized olaskjorten min er fremdeles en favoritt. Den har jeg hatt i kanskje 6 år, hvis ikke lenger.

For å gjøre antrekket litt mer spicy, valgte jeg å gå for røde lepper. Og det som er fantastisk med denne leppestiften fra Inglot er at den blir matt og sitter godt fast på leppene. Eneste måten du kan få den av på er å bruke en oljebasert sminkefjerner fra Inglot. Så jeg kaller denne for den ultimate fylle-leppestiften fordi du kun trenger å ta på den èn gang.

Skjorte fra BikBok // T-skjorte fra NAKD // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Puma // Belte fra H&M // Smykket fra Nelly // Klokke fra Larsson&Jennings

11 kommentarer

Siste innlegg