ANTREKK: ALL BLACK X RED LIPS

Herlighet for en flott torsdag jeg hadde i går! Jeg startet dagen nok en gang med en tidlig treningsøkt med mah bestfriend, denne gangen trente vi det jeg hater og ellers prøver å droppe – nemlig armer og rygg. Jeg er så dårlig på å trene dette fordi jeg vet jeg er svak i overkroppen i forhold til i bena. Jeg elsker å trene ben, men det er fordi jeg vet hva jeg skal trene, og har mine rutiner der. Så thank god for at Ida er flink til å trene overkroppen, for da er det noen som kan hjelpe meg og pushe meg litt. Armene mine er helt ødelagte i dag, og enda godt jeg har en fridag for disse armene får ikke til en shiiiit i dag vet jeg.

På ettermiddagen dro jeg inn til Oslo for å møte min kjære Ingvild. Hun leser som bare pokker til eksamen, men hun hadde litt tid til overs og kunne derfor bli med meg på et spennende event som jeg skal fortelle dere om i morgen. Jeg var så usikker på hva jeg skulle ha på, fordi jeg ikke ville være for pyntet så derfor tok jeg på meg vanlig chille klær og stylet det litt opp med røde lepper som jeg ikke har brukt på SÅ lenge. Det er allerede noen som har spurt hvilken leppestift det er, og det er min 3 år gamle leppestift fra Mac i fargen Ruby Woo. Den er faktisk så gammel at det ikke går an å bruke den med mindre jeg har en leppomade med meg.

Jakke & solbriller fra XX-XY // Genser fra Thrasher her (sponset) // Bukse fra TopShop // Sko fra Puma // Veske fra BikBok

Hva synes dere?♥

11 kommentarer

Siste innlegg