ANTREKK: BONITA BOMBER

Jeg kan aldri på forhånd vite hvilke dager jeg blogger og hvilke dager jeg tar meg fri, før det bare skjer. Dere vet at de dagene jeg blogger minst på er i helgene siden det er da jeg har mest å gjøre, blant annet å tilbringe tid med venner. Ukedagene er da jeg blogger best, siden jeg har best tid til å prioritere og planlegge innlegg til bloggen bedre. Jeg så for meg at jeg muligens rakk å blogge tidligere i dag, men siden jeg hadde venninner over på frokost og planer i byen før jeg skulle på jobb ble det for liten tid. Noen ganger ønsker jeg at et døgn varte i 48 timer mens andre ganger kunne dagene like gjerne bare vart i 12 timer. Jeg bøyer meg virkelig i støvet til de bloggerne som klarer å gjøre så sinnsykt mye på bare èn dag, bare leit jeg ikke er hun. Men til tross for liten tid i dag, fikk jeg knipset noen bilder av antrekket mitt før jeg måtte komme meg på jobb. Det eneste jeg ikke ble fornøyd med på bildene var lyset, de periodene kommer ganske sjeldent men når lyset er så dårlig blir det automatisk mange tanker om at jeg burde slette alt. Alt kan ikke alltids være på topp, så jeg får trøste meg med det haha.

Jakken jeg har på meg er en tynn bomber som jeg har beundret veldig lenge i butikken jeg jobber i, og jeg ble derfor så glad da jeg fikk denne sponset forrige uke. Den kommer i 3 forskjellige farger, og jeg lover dere at jeg skal vise dem alle. Jeg skal bare ta ganske nøye research rundt i byen og finne områder med pent lys før jeg knipser mer.

Bomber fra Urban her // T-skjorte fra Sixth June // Bukse fra TopShop // Sko fra Junkyard her (Sponset) // Veske fra River Island // Solbriller fra Junkyard

Hva synes dere?♥

7 kommentarer

Siste innlegg