MAKEUP ROUTINE – STEP BY STEP

Dere aner ikke hvor GIRA jeg blir når dere spør om jeg kan dele mine sminkerutiner med dere osv. Grunnen er fordi jeg alltid har vært hun som ikke har klart å sminke seg noe spesielt, så da er det ekstra gøy når noen jenter der ute spør om jeg kan blogge mer om sminke. Det er alltid jentene mine som har vært de flinkeste, og fremdeles er. Siden sist jeg hadde et slikt blogginnlegg har ikke mye forandret seg, men jeg har fått noen små teknikker og anbefalinger fra venninner som har hjulpet meg mye. Jeg har brukt hele dagen min på dette i tillegg til hundre pauser sikkert, men jeg håper dere liker dette innlegget♥

Step 1:

Jeg bruker bareMinerals Original Foundation pudder i farge medium tan i hele ansiktet mitt. Denne dekker ikke like mye som det ser ut til på bildene, just so you know. Man ser fregnene mine in real fremdeles, hehe.

Step 2:

Jeg bruker denne blushen fra theBalm på kinnbena, samt litt i pannen for å markere ansiktet litt mer og fader ut det med en sminkekost.

Step 3:

Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten denne highlighteren…. Denne bruker jeg på kinnbena, nesen, haken og litt i pannen for en ekstra glød.

Step 4:

En nude øyenskygge for å friske opp øynene litt fra Max Factor. Den glitterfargen som er markert av bruker jeg på hele øyelokket mens den mørkeste fargen bruker jeg i globallinjen.

Step 5:

Jeg bytter veldig på hvilke mascaraer jeg bruker, men nå for øyeblikket har jeg brukt Telescopic fra Lorèal.

Step 6:

Once you go Anastasia you never go back, bokstaveligtalt. Denne favoritten som er Dipbrow Pomade i fargen blonde har jeg brukt i flere år nå! Her fyller jeg kun på der jeg allerede har hår, hvis ikke blir fargen fort grå på visse steder.

Step 7:

Altså girls; Har dere ikke denne gjennomsiktige gelèn fra Anastasia må dere kjøpe den nå. Bare se den store forskjellen fra steg 6 til steg 7. Den får brynene til å se fyldigere og lengre ut.

Step 8:

Dette lyset gjorde favoritt leppestiften min nesten rosa, men det er min kjære Velvet Teddy som er brunere i virkeligheten jeg har brukt her.

Step 9:

Mac Prep + Prime pudder bruker jeg på stedene jeg oftest blir svett eller klam, slik at sminken holder seg lenger på plass. Og ja, den FUNKER!

Resultat:

Hva synes dere og likte dere dette innlegget?♥

29 kommentarer

Siste innlegg