MAYBE MONDAY DOESN’T LIKE YOU EITHER

I går kveld så jeg filmen American Sniper (finally) som er basert på en ekte historie. Bare å høre den setningen, at den et basert på en ekte historie, tenkte jeg med en gang “Å nei, jeg kommer til å gråte”. Det skjedde noe under hele filmen, og eneste gangene jeg tok øynene fra filmen var i do-pausene. Jeg tror jeg aldri har sittet med så mange spørsmål, som det jeg gjorde etter filmen var slutt. Tårene rant, og jeg ble bokstaveligtalt fliret av. Jeg gråter som regel ikke av filmer hvis det er flere i rommet, men med den slutten måtte jeg bare la det fosse, haha. Jeg sitter igjen med ett stort sjokk. Jeg vet ikke hvor mange som har sett denne filmen eller ikke, men for dere som ikke har sett den, lar jeg være å fortelle noe mer. Dere må virkelig få sett den.

Det er mandag, og jeg har ett opp og ned forhold til denne dagen. For eksempel i dag, er den midt på treet. Jeg har veldig mye jeg må få gjort på kort tid, siden jeg skal bort i morgen. Det er ikke ferie, men jobb-relatert så jeg kan ikke etterlate meg noe ugjort arbeid for å dra videre til en annen jobb. Skal fortelle dere mer om hva jeg skal være med på i morgen! Nå må jeg få ut finger’n og kun fokusere på èn ting, og det er å bli ferdig. Enda godt det regner i dag, for da er det ikke like kjedelig å måtte sitte inne. Noe sier meg at jeg kommer til å slappe av godt med film senere, og høre på regnet. Noen andre som blir veldig avslappet av å høre på at det regner ute? Synes det er så koselig.

Husk; Det vil komme en amaaaazing konkurranse til dere i løpet av uken. Jeg må ha holdt den litt tilbake fordi det har vært 2-3 andre småkonkurranser som har blitt holdt på bloggen, så er greit å ha litt oversikt. Og jeg har vel så og si spart det beste til slutt synes jeg

Liker du mandager eller ikke, og hva er dine planer for i dag?

16 kommentarer

Siste innlegg