MIDTSKILL OG OBEY

Får jeg stående applaus for alle mine super gode overskrifter på hvert eneste innlegg? Ikke det? Nei, det forstår jeg dere veldig godt for. Men dette innlegget blir ikke mer interessant enn det. Jeg valgte å kjøre på med midtskill i dag, rett og slett fordi jeg var litt lei av å gå med sideskill som jeg alltid går med. Jeg tror jeg skal begynne å gå med håret slikt oftere, veldig deilig å ikke hele tiden få håret i øynene som jeg får når jeg går med sideskill. Siden jeg har sideskillen på høyre side, får dessverre ikke så veldig mye av håret plass bak operasjonsøret mitt – så det er en av grunnene til jeg liker midtskill bedre. 

Det er utrolig varmt ute, så i dag tar jeg meg litt fri fra solsteken for å fokusere litt på å rydde her hjemme. Didrik kommer hjem fra Bergen i dag, og da er det greit å komme hjem til et ryddig hus. Jeg må også en tur på butikken etterpå for å kjøpe meg nye roser. Jeg har blitt veldig glad i roser for tiden, som jeg har sagt tidligere til dere. Lurer på hvilken farge jeg skal gå for i dag! Men det kan jeg tenke på etterpå, for nå må jeg begynne å rydde her ♥


 


Noen har spurt hvilken rettetang jeg bruker og hva slags hårprodukter jeg bruker for tiden. Jeg bruker en rettetang som heter Philips, som koster under 1000 lappen & jeg bruker en olje på håret mitt fra Kevin Murphy som heter Young Again.

Hva skal du i dag & har du noen anbefalinger av hårprodukter?♥

19 kommentarer

Siste innlegg