FRISK PUST

Det er helt utrolig hvor fort dagene går, bare for noen dager siden føltes så uendelig lenge til julaften, men nå er den plutselig her. Det er en periode i desember som bare står helt stille, og så begynner julerushet for fullt. Det jeg har stresset mest med er å klare å holde det ryddig mens det er gaver overalt, pakkepapir, teip og alt mulig dilldall. Vi har vært på en liten kjøretur i dag for å levere alle julegaver til resten av familien, og siste stoppet var nede hos mormor. Vi feirer nemlig julaften hos henne i år, akkurat som i fjor og det var den største gaveleveringen. Jeg blir like sjokkert hvert år over å se hvor mange gaver det virkelig er, og det synes jeg er så koselig. Det er først da jeg begynner å legge gavene under juletreet, at jeg virkelig kjenner på julefølelsen, og den er god. Etter besøket hos mommo, som vi kaller hun, dro jeg rett hjem for å se på julefilmer og det er stort sett det eneste jeg har gjort i dag. Jeg har blitt litt forkjølet, som jeg kjente på da jeg våknet i dag morges, så det er et mirakel som det er helt borte i morgen. Men jeg krysser fingrene!

Her som dagen gikk jeg og Martina en tur i skogen, bare får å få litt frisk luft og en litt avlastning for kroppen. Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg ikke gjør dette mye oftere, når det er så bra for meg. Det er så kjekt, og litt ekstra gøy når man har med Hope på turen òg. Noe annet som var kjekt, var at jeg endelig fikk brukt den nye fleece genseren min fra Patagonia. Altså GUD som jeg elsker den genseren. Et av mine beste kjøp på leeeenge.
I morgen har nok alle det ganske hektisk, og ikke sjekker mobilen så mye – så jeg vil derfor bruke denne anledningen til å si riktig god jul til dere alle♥

4 kommentarer

Siste innlegg