ANTREKK: RED AND PINK DETAILS

Jeg lengter etter varmere tider så mye at jeg får gåsehus av å tenke på været som er nå. Jeg er ikke glad i vinteren ellers, og nå synes jeg at den har vart ganske lenge. Det holder nå. Gi meg vår og varme – på den måten har jeg lenger utholdenhet og tålmodighet til å stå ute for å knipse bilder. Spesielt nå som jeg har kjøpt meg et nytt objektiv til kameraet mitt nå. Dette er til Sony A6000 og forskjellen med kitlinsen og 50mm linsen er helt vill. Jeg kjøpte den i går, og da var det rett ut på gaten for å teste den ut. Skarpeheten er mye bedre enn hva jeg har knipset bilder med før – men nå er det ofte kjæresten min som tar bilder av meg med sitt kamera som er bedre, så der også er forskjellen stor.

Det var litt ekstra kaldt i går, så jeg måtte kjøre på med en ziphoodie for å holde på varmen da jeg kun hadde en t-skjorte på meg. Jeg er så dårlig på å kle meg etter været når det er kaldt. Alt jeg bruker er nesten bare t-skjorter, for så enkel er jeg av meg. Men med kaldere tider så må det varmere klær til, så til en så unik kåpe som jeg har – er det bare rått med en hoodie under for å få en skikkelig streetlook som jeg er veldig fan av. Den kåpen er fremdeles det fineste jeg eier så jeg gru-gleder meg til da jeg må henge den bort mot sommeren. Det er heldigvis en stund til, så jeg skal rocke den jakken så lenge jeg kan frem til da.

Nå har jeg nesten levd et døgn uten Gossip Girl og må fortsette. Oh yes da, jeg er ho berta som ser den serien først nå. Allerede på sesong 5 og kjenner jeg gleder meg til å få tilbake det sosiale livet mitt.

Kåpe fra Acne Studios // Hettegenser fra BikBok // T-skjorte fra XX-XY // Bukse fra TopShop // Sko fra Vans // Sekk fra Zara

4 kommentarer
  1. Hei! Jeg har lett og lett etter den kåpen din.. den er så fin. Du kler den godt! Men heter den noe spesielt? Vanskelig å søke etter Acne kåpe/coat, kommer opp tusen ulike.. Vet du hva den heter??

  2. Line: Hei Line!! Den var å se i butikk i Oslo for bare litt siden, men siden du ikke har funnet den kan du hvertfall få navnet på den så det kanskje hjelper litt<3 Den heter Cales Multi PAW17 og jeg har min i størrelse 34 (veldig stor i størrelsen).

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg