ET MÅL SOM JEG IKKE GJENNOMFØRTE

Vel… Jeg er litt skuffet over meg selv, men likevel ikke. Det er vanskelig å forklare. Jeg gjorde som sagt en avtale med meg selv om å ha shoppestopp fra januar til april, og ja det er mange måneder. Men jeg har faktisk ikke hatt noe problemer med å ikke shoppe noe i denne perioden som jeg har kommet til nå. Til og med de rundt meg har blitt litt sjokkert over at jeg ikke har kjøpt meg noe nytt, ikke at jeg var avhengig av det før. Jeg har bare ikke hatt lysten til det, så shoppestoppet har vært ganske enkelt for min del. Jeg har gjort riktige prioriteringer på kort tid, og det merker jeg veldig på. Jeg kunne få meg selv til å tro at jeg virkelig trengte det plagget, men den stemmen i hodet mitt er borte og takk gud for det. Det kjennes som en mestringsfølelse. Kontoen min har vært så balansert takket være mitt shoppestopp og det har gjort at jeg kan slappe av i hverdagen og ikke føle meg begrenset med hva jeg kan gjøre.

Når det er sagt så var jo dette et mål jeg ikke klarte å holde på både godt og vondt. Det vonde er at jeg virkelig ville bevise meg selv om at jeg kunne ha shoppestopp i en så lang stund. Det gode er at jeg nå vet bedre hva jeg virkelig vil bruke pengene mine på, og hva som jeg personlig synes er verdt det. Så etter å ha solgt mine 2 designervesker synes jeg det var helt greit å unne meg en Acne genser. Jeg var for sent ute med å kjøpe t-skjorten i samme farge forrige gang siden den ble så raskt utsolgt. Så denne gangen tenkte jeg at det er verdt å ødelegge shoppestoppet på grunn av noe jeg virkelig liker. Det er en beige/ grønn crewneck som er litt oversized i størrelsen, akkurat sånn som jeg vil ha det.

Etter en handel på Acne Studios dro jeg videre til et PR-byrå for å snakke litt og bli mer kjent. Sånne ting synes jeg det er skikkelig koselig å bli invitert på. Så er det også så gøy å se hva en liten prat kan resultere til!

Ha en riktig god lørdag!♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg