IBIZA ON FILM

Aj aj aj…. Jeg er litt i feriemodus og glemmer litt å oppdatere bloggen når jeg er aktiv på Instagram. Det er jo der alle gjennom bloggen også følger meg, så jeg får ikke sååå dårlig samvittighet akkurat nå. For jeg oppdaterer dere bare ikke overalt, og det sier jeg meg fornøyd med. MEN herregud så mye jeg har å dele på bloggen. Det er nå som det har skjedd mye at jeg kjenner motivasjonen er på topp igjen – mye innhold, tekst, tanker og planer jeg kan lufte med dere tiden fremover. Og da kan jeg også trenge litt råd angående noe jeg straks skal nevne i et senere innlegg.

Det er snart 2 uker siden jeg kom hjem fra Ibiza, og en slik tur var så etterlengtet at dere aner ikke. Det er en av de øyeblikkene der du legger deg ned i solsengen og tenker “oh yes, dette har jeg fortjent” mens du smiler. Jeg visste ikke hva jeg kunne forvente av Ibiza, annet enn at jeg helt ærlig har hørt det er partyøya. Det var ikke derfor Martina og jeg bestemte oss for å dra dit. Vi ville gi Ibiza en sjanse, og oppleve øya selv. Det viste seg å være et godt valg, da jeg allerede savner stedet. Det er så mange fantastiske perler å oppleve der om man bare googler. Steder som rett og slett gjør deg målløs, og passe svett siden det var himla varmt der. Solen steker på en helt annen måte der, enn hva jeg har kjent på før. Så på denne turen var solfaktor 50, 30 og aloe vera mine bestevenner. Det er ikke alt for mye å fortelle om denne reisen ettersom vi tok det veldig med ro, og ikke hadde store planer. Men jeg har derimot mange koselige bilder å dele med dere gjennom mitt analoge kamera nok en gang.

Jeg har forstått at mange av dere er nysgjerrig på kameraet jeg bruker. Så jeg skal lage et enkelt innlegg om det veldig snart, det ER så enkelt at dere kommer til å si lol senere.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg