YELLOW MEETS ORANGE

I mange år var jeg jenta som ikke likte å sove borte, ikke fordi jeg savnet foreldrene mine – eller jo det òg. Men jeg følte meg så trygg på rommet mitt, at jeg alltid fant på unnskyldninger til å ikke kunne sove over hos venner. Jeg likte å ha alt det jeg hadde rundt meg hele tiden. Men jo eldre jeg ble, desto lettere var det å gå ut av slike vaner og bli vant til å sove borte. Nå er det noe jeg elsker, og jeg gjør det gjerne hele tiden! Jeg sov hos Martina i natt, vi var alt for lenge oppe og så på Dexter som jeg ikke har sett på flere år og oh my…. Jeg elsker fremdeles den serien, så jeg skal fortsette der vi slapp i går. Denne morgenen stod vi opp og gjorde oss klare til en treningsøkt før jeg måtte komme meg hjem og ordne meg. For om ikke så alt for lenge skal jeg inn til Oslo, og sove over der. Hvor sprøtt – jeg har gått fra å ikke like å sove hos andre, til å elske det.

Grunnen til at jeg skal sove over i Oslo er fordi jeg skal i noen møter i morgen som er veldig tidlig på morgenen. Så jeg ønsker meg en god natts søvn og føle meg opplagt i morgen, og derfor slippe å tenke på pendlingen som ofte stresser meg unødvending mye. I morgen er en viktig dag, og jeg kan faktisk ikke sette ord på det. Jeg har tenkt så mye på den dagen at jeg har ordnet antrekk for flere dager siden – og siden jeg ikke har gjort annet enn å se trøtt og sliten ut i dag får dere se antrekket nå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne sennepsgule buksen har jeg også i tre andre farger. Kjærligheten jeg har for dem er virkelig stor, og jeg får ikke nok av dem. Jeg bruker x-small i dem, og det er en bukse som sitter amazing på rumpa. Jeg har aldri likt bakdelen min, men for en gangsskyld føler jeg ikke et behov for å måtte dekke den til i disse.

// ADLINKS 

Buksene finner du her ⇓

Sennepsgul her

Hvit her

Svart her

Burgunder her.

11 kommentarer

Siste innlegg