SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE DEL 1

Kjenner du Vebjørn Høie? Nei, jeg kjenner ikke han. Men vet at det er en kompis av Didrik.

Kan du lage en video der du viser hvordan du sminker deg? 🙂 Det kan jeg godt få gjort nå snart, det tar vel toppen 5 min så er jeg vel ferdig. Haha.

Står du på twintip? Jeg har prøvd kun en gang & da gikk det vel helt greit med hopp og rails. Kunne skadet meg mye mer.

Favoritt smykke, favoritt armbånd og favoritt klokke?

Fra Tyrkia

Fra Tyrkia

Fra Tyrkia

Hva er det beste med å blogge? Å få så fine tilbakemeldinger av leserene & se på statistikken at den stiger. Så syns jeg det er så koselig med mail fra dere!!!!

Hva er favorittsangen din – om du MÅ velge en? Har egentlig ingen spesielle favorittsanger men en jeg hører på ofte for tiden er denne:

Hvordan får du til de krøllene på siden? Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg driver med. Jeg bare tvinner håret rundt rettetangen & danser salsa med rettetangen i håret. Haha.

Var du og Didrik gode venner før dere ble sammen? Ja, vi har kjent hverandre siden slutten av 10’ende klasse & nå går vi på 2.vgs.

Har du et forbilde? Nei, jeg har ingen forbildet. Jeg skulle gjerne ønske jeg hadde et så jeg hadde noen å se opp til i hverdagen. Ikke misforstå jeg ser så klart opp til mine herlige venner! 🙂

Åssen kamera bruker du? Jeg bruker speilreflekskameraet til søsteren min Nikon D500.

Favoritt outfit? Det er så vanskelig å velge, men dette er i hvertfall to av dem.

Hvor ville du bodd vist du ikke bodde der du bor nå? Ett sted hvor det var varmt & der jeg kunne klart å være lykkelig uten at noen skulle komme å ødelegget det på noen få sekunder. Du har virkelig baller hvis du tørr å si livet er perfekt. For da tar det ikke lang tid før det snus fortere enn du kan blunke.

Beste minne? Vanskelig å velge så jeg tar topp 3 på denne! Da Kinga begynte på ungdomskolen min, vi klikka med en gang. Hennes første uke spurte jeg om hun ville bli med meg hjem. Husker hun lærte meg fotball ettersom jeg ville lære litt om hennes idrett. Da Martine var med meg til Tyrkia i tre uker, det skjedde så mye lættis der. Det var nok den beste ferien jeg har hatt. Til slutt året jeg fikk en flott kjæreste & jeg virkelig innså hvordan det å være forelsket var. Det er helt fantastisk!

Utrolig hvor fort jeg & Kinga ble så gode venner. En jente jeg virkelig er glad i!

<3

Får du mange stygge kommentarer? Nei, det får jeg faktisk veldig sjeldent. Det tar ofte flere mnd før det dukker opp en. Men jeg bryr meg ikke no særlig om dritt kommentarene. Syns det bare er lættis at noen i det hele tatt skal gidde å komme med slike ting over nettet. Haters gon’ hate, potatoes gon potato.

Bruker du mye penger på å handle på nett? Jeg bruker ikke mye penger på det syns jeg. Jeg begrenser pengebruket mitt hver gang jeg handler over nettet. Det skjer aldri at det er over 1000kr som blir brukt.
 
Spotify lista di? Here you go: Daamn

Kan du legge ut noen gamle bilder av deg? Haha, å nei…. Greit, hvis det virkelig er dette dere vil se så ikke blame it on me..

Meg til venstre & min kjære søster til høyre.

Hvor lenge har du spart på håret ditt, og er fargen naturlig? Jeg har spart håret mitt siden slutten av 2008 da det var til brystet. Hårfargen er 100% naturlig. Solen tar av seg stripingen 🙂

Hvilke hårprodukter bruker du? Jeg bruker ingen spesielle hårprodukter bare helt vanlig shampoo & balsam. Men burde egentlig snart starte med hårkurer osv bare så det holder seg friskt & sunt til sommeren.

Hvor kjøper du skjell-armbåndene dine? (eller hvor er de fra i det hele tatt) De har jeg kjøpt i Tyrkia. Jeg har også fått armbånd av Kinga som er fra Polen. Så der forresten i Bergen også da jeg var der sist. Husker ikke hvor det var så dette var egentlig lite til hjelp. Haha 🙁

Hvilken størrelse er det i Lakers-capsen? Det er One size caps. Det er med knepping bak på Lakers capsen så den passer til absolutt alle hoder. Digger det! – For jeg har lite hodet…

Hva liker du minst med kroppen? Det står mellom høyden min, rumpa & magen for å være helt ærlig med dere. Jeg vil være høyere, enkelt for meg å se ut som en drittunge hvis jeg ikke fikser meg. Jeg er bare veldig ufornøyd med den.. Rumpa kan jo fort bli misforstått & se ut som en gammel trestamme fra 1800-tallet. Magen min skulle jeg ønske var strammere & fastere. Jeg mangler ett ribbein på høyre side som gjør meg svært misfornøyd & ser mer ut som ett twintip hopp enn mage.

Hva liker du mest med kroppen din? Det er for meg veldig vanskelig å svare på. Følger bare min søsters likes on my body. Hun liker skuldrene mine pga de er markerte & er en fin form på dem. Får vel si at det er det jeg er mest fornøyd med hvis jeg må velge noe.

Hvor høy er du? Det får jeg ofte spørsmål om. Ser jeg virkelig så lav ut?! Haha. Jeg er 1.65 & ville gjerne ha vært 1.70 fordi det syns jeg er en så pen høyde på jenter. Heldigriser!

Hvor mye veier du? Det varierer veldig. Det må nok være pga jeg er så ivrig etter å veie meg både på morningen, dagen & kvelden. Men det som vanligvis viser på vekten er 47kg.

Hvordan ligger du ann i karaktere og slikt på skolen? Ligger vel midt på treet kan jeg si. Jeg har null motivasjon som gjør meg lat & ukonsentrert på skolen. Jeg får stort sett mest 3’ere. Noen ganger 4 & 5, men det er ikke så ofte. Vurderer egentlig å skifte skole til Kirkeparken, men det er enda usikkert.

Hvor får du liksom inspo til stilen din?:P Det får jeg fra alt fra av mennesker jeg møter helt random på gaten til venner. Så geeker jeg i blant på nettet hvor jeg stopper innom sider med sinnsykt fete klær som jeg blir inspirert av og vil kjøpe selv bare. Street, surf & beach style er noe jeg vil si jeg blir mest inspirert av.

Hvor møtte du Didrik/hvordan ble dere kjent? Må bare fortelle noe latterlig først. Noen få dager før jeg så han for første gang kom jeg innom facebook brukeren hans helt random & sa til meg selv “herregud så fin han der var” & irriterte meg sterkt over at det ikke fantes slike kjekkaser her i Moss. Jeg var helt målløs over hvor fin den gutten var. Elsket det blonde håret husker jeg. Men morsomt at det forandret seg kjapt ettersom han nemlig kom herfra. Bildet som gjorde meg betatt av en jeg ikke engang visste hvem var & hvor han kom fra var dette bildet her:

Første gangen jeg så Didrik var på Ica Maxi i toppen 5 minutter med mange andre venner. Da jeg dro kunne jeg ikke engang huske hvordan han så ut. Etter den dagen begynte vi å snakke sammen på msn & vi kommuniserte utrolig bra. Kom godt overens & lo av absolutt alt han skrev. Husker hver gang jeg så han logget på åpnet jeg chatten vår for å vente på at han skulle snakke med meg. Det tok knapt 5 sek før han gjorde det. Vi hadde en avsluttningsfest i 10’ende klasse hvor Sondre i klassen min tok med seg Didrik. Det var først da vi snakket sammen for første gang. Husker at jeg stod nede på stranden og snakket med noen andre så kom det en bak meg og holdt rundt meg mens jeg kjente hodet plasserte seg på skulderen min. Da jeg tittet på hvem det var ble jeg målløs & lykkelig over at det var Didrik. Det var så søtt! Hadde det ikke vært for at vennene mine kjente Didrik på den tiden vet jeg ikke hvordan det hadde vært nå egentlig. Merkelig!

Har du alltid hatt den (kles)stilen du har? Nei, det har jeg ikke. Denne stilen fikk jeg først i 9 klasse hvor jeg begynte å henge meg på med gutta som gikk i fargerike baggy bukser. Derfra bare tørte jeg å skille meg ut mer & mer som har ført til den stilen jeg har nå i dag.

Anser du deg selv som populær? Nei. Jeg anser meg selv overhodet ikke som populær. Kort sagt. Bare pga jeg har en mengde med gode venner kaller ikke jeg det å være poppizzz. Denne bloggen har faktisk gjort slik at jeg har blitt stoppet opp å blitt spurt om jeg er maddepadde, følte meg poppizzz at the moment da. Men svaret er definitivt nei. Jeg ser ikke meg selv som en populær jente.

Når begynte du å drikke? Hva synes du om “ungdommer” som er avholds? Jeg startet å drikke etter å ha begynt på videregående skole. Ble bedt på flere fester osv som førte til mer drikke og oftere. Men jeg stikker ofte på fester uten drikke for jeg klarer å ha det like moro uten drikke som med drikke. Det er bare herlig å kose seg med litt drikke. Jeg vil si jeg drikker med klasse fordi jeg ikke gjør noe galt i fyllen & behersker meg bra. Ungdommer som er avholds gir jeg bare credz til. Utrolig flott at de har grenser for hva de gjør & ikke blir lett påvirket av andre. De vil ha kontroll over hva dem gjør & det har jeg overhodet ingenting i mot.

Hva er det dyreste plagget du eier? Det må vel være en random jakke, kanskje den gule DC jakken. Den koster litt over 2000kr. Jeg er ikke så opptatt av priser osv. Fighter ikke mot noen for å ha det dyreste plagget. Tenker heller fornuftig at jeg heller kan få kjøpt mere billig enn lite dyrt.

Hva liker du best med deg selv? Jeg liker at jeg er så positiv & sprer glede som jeg har fått hørt fra andre venner. At jeg kommer godt overens med andre. At jeg klarer å være meg selv & ikke blir fort påvirket av andre slik at jeg blir som dem. Dette er ikke ment som bitchy. Jeg er bare glad for at jeg fornøyd med personligheten min & ikke vil forandre den kun for at enkelte personer da skal like meg bedre.

Når begynte du med photoshooter? Hvordan fikk du de “jobbene” ? 🙂 Jeg begynte med photoshootene i slutten av 2011 rundt november desember. Jeg kontaktet Jeanett Haslien på bloggen hennes ettersom det stod at hun hadde åpen test-fotografering for de som ville melde seg på. Da tenkte jeg bare why not? Det hørtes jo veldig gøy ut. Og etter det har det bare vært slik at hun har kontaktet meg for å ta litt mer bilder da hun eventuelt har fått en ny farge på veggen osv. Kjempe gøy & en utrolig flink fotograf er hun!!

Fotograf: Jeanett Haslien

Mest CRAZY ting du har gjort? Da jeg tenker tilbake på hva jeg har gjort må jeg si at fy faen for en kjedelig liv jeg har levd. I løpet av 17 år har jeg ikke gjort noe crazy annet enn å hoppe ned fra en veranda som var ca 6 meter så jeg faceplantet og ødela kjeven min for resten av livet. Eller vinteren 2010 da jeg & Kinga med guttaboyz kasta en fotball på ett vindu på Krapfoss fordi vi kjedet oss. Endte opp med at vi ble jagd av to biler og ble sperret på en bro slik at jeg, Kinga & Tommy måtte slenge oss ned under broen for å ikke bli dratt inn i bilene til disse galingene. Disse folka var serr gale i huet. Skyt meg i huet og kall meg krakk sier jeg bare. Pga en jævla fotball, haha.

Hva pleier du og kjæresten din å gjøre i hverdagene?:) Enten stikker vi til andre venner & slappera der, eller er hjemme hos hverandre, ser på filmer, slappera mens vi lager god mat & kake. Pleier ofte å bli en kinodate eller at vi spiser ute. Så har vi dager hvor vi holder på å drepe hverandre med all den lekeslåssingen som ender opp med masse blåmerker. Husker nå sist endte det opp med at han hadde så bra tak i meg på senga at jeg slang med i salto ut av senga slik at jeg landet på ryggen. Herregud da fikk vi begge to lættis. Noen ganger stikker vi også ut for å se hvem som klarer å kaste stein på bakken XD Må si jeg digger hvordan vi er mot hverandre, både bestevenner & kjærester.

Er du fornøyd med deg selv? Utseende, vekt osv Hadde dette vært en dagbok hvor jeg hadde stilt meg selv disse spørsmålene hadde jeg svart mer konkret og gitt mye fyldigere svar enn det jeg skal nå. Fornøyd & fornøyd, står på to ben, har to armer jeg kan bruke. Har alt jeg trenger men selvfølgelig. Skulle ønske jeg var like heldige som vennene mine & alle disse modellene som popper opp uansett hvor du snur ansiktet ditt. Fantastiske kropper med vakre kvinnelige former. Jeg skulle ønske jeg ble født uten den feilen jeg ser hver dag i speilet. Øret mitt. Manglet et da jeg ble født som har ført til operasjoner som videre har ført til et manglet ribbein & flere arr. Men jeg lever enda så whateva man. Vekten min er vel grei, veier 47kg.

Er du en fryse pinne eller er du veldig varm av deg ? 🙂 Siden du har så ekstremt langt hår, og det er jo så synsykt varmt å ha! Hmm. Jeg er vel så & si midt på. Håret mitt er ingen problem for meg på sommeren med mindre det er farlig varmt ute og jeg ikke har med meg noe strikk. Blir så klart varmt i nakken noen ganger men jeg er så vant med det så det tenker jeg stort sett ikke noe spesielt på som et problem.

Heter du Madeline? er det norsk, eller kommer du utenlandsk fra? Jeg heter Madeleine & jeg er helt norsk. En mengde personer syns jeg har utenlandske trekk. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor…

Hvordan ser dine hverdagsnegler ut? Og hva gjør du med dem når du skal f.eks. på fest? Husker da du fiksa neglene dine hele tida, det var så kult! Kanskje du kunne begynne med det igjen? 🙂 Ååh utrolig gøy at noen husket det. Jeg elsket å fikse neglene mine! Men nå har jeg hatt en periode hvor jeg begynte å bite igjen.. Men nå holder jeg på å spare så det er ikke lenge igjen før jeg begynner med dette igjen. På fester tar jeg bare på en matchende neglakk til antrekket. Svart slår aldri feil, heller ikke hvis eller grålig metall farge.

Tjener du penger på bloggen? Nei. Jeg tjener ikke penger på bloggen. Men jeg har blitt spurt om det noen få ganger men har takket nei til tilbudene fordi det ikke har vært noe som interresserer meg.

Har du mange sponsorer? Helt siden jeg startet å blogge har jeg vel hatt rundt 6-8 sponsorer. Det er noe jeg er veldig takknemlig for 🙂 Akkurat nå for øyeblikket har jeg to sponsorer.

Trives du godt på Malakoff? Ville du anbefalt Malakoff eller Kirkeparken? Jeg trives godt med vennene mine på Malakoff & det er ett godt skolemiljø på den skolen. Men den skolen gir meg null motivasjon & jeg syns ærlig talt lærerne burde få litt bedre metoder å lære bort stoff på enn å kun gjøre det ved en enkel powerpoint. Nå får jeg sikkert nedsatt karakter så fort en av lærerne leser dette. Lættizzz. Anbefaler Kirkeparken for dere som er i tvil. Malakoff er den mest ghetto skolen her i området. Kirkeparken er det utrolig fint & ser veldig luksuriøst ut forhold til Malakoff. Kirkeparken har mer variert & bedre utvalg av mat enn det Malakoff har & Kirkeparken har nok sitteplasser i friminuttene til alle også forhold til Malakoff. Det syns jeg er latterlig her på Malakoff. Vi har ikke engang nok sitteplasser til en god del elever på skolen.

Hvor lenge har du og didrik vært sammen ? I dag har jeg & Didrik vært sammen i nøyaktig 143 dager. Det er helt utrolig hvor fort tiden flyr selv da jeg føler tiden stopper opp da jeg er sammen med han.

Kan du fortelle om kjæresten din, om hvordan dere ble sammen o.s.v? Vi holdt på i starten av 1vgs. Men Didrik flyttet til Oppdal, han skulle bli der ett helt år & vi begge skjønte at avstand forhold ikke ville fungere mellom oss to. Etter vi gjorde det klart at det var helt over snakket vi ikke sammen på evigheter før han tok kontakt med meg igjen. Jeg hadde gitt opp håpet for oss, men det hadde ikke han gjort. Akkurat derfor var jeg villig til å gi det en ny sjangse. Det som gjorde det enda enklere var at han flyttet tilbake til Moss. Vi begynte å henge sammen & følelsene kom tilbake enda sterkere. Begge la merke til at det begynte å bli mer alvorlig enn første gangen & viste ingen tegn til at noen av oss ikke likte det. Så vi tok det derfra & ble enige om at vi kunne gi det et forsøk. Det går ikke en dag jeg angrer på at jeg ga den flotte gutten en ny sjangse. Folk sier at ingen personer fortjener en ny sjangse. Men det gjorde denne gutten. Vi hadde en første sjangse, men det fungerte bare ikke fordi vi ikke var klare. Andre sjangsen var vi klare & det har vist seg til at jeg har blitt lykkeligere enn noensinne.

Hva er det fineste du vet om? Kjæresten min! Selvfølgelig også å se at vennene mine har det bra. Det gjør meg så glad å se dem har det bra.

Hva er det beste med Didrik? Personligheten hans. Han er så morsom, samtidig så pjuskete herlig & litt av en sjarmør. Jeg har det alltid så morsomt med han. Ofte det verker i ansiktet pga jeg har smilt for mye med han. Noe jeg også elsker ved han er at uansett hvilket humør jeg er i, får han meg alltid i bedre humør.

Har du noen gang vært superfjortis? Hm aldri hatt superpush up med kløft osv. Aldri brukt brunkrem eller foundation. Men pudder & mascara fungerte bra for meg den tiden. Her er det mest fjortisbildet jeg fant:

8.klasse!

Hva syns du om bildene ?
Klar for en del 2 & var det greie nok svar ?

– Vi snakkes ! <3

29 kommentarer

Siste innlegg