NICK CABANA NILAYA COLLECTION

Det er utrolig deilig med fri på en mandag som dette. Endelig får jeg en fridag når det er KJEMPE fint vær. Dette skal jeg virkelig utnytte på det ytterste. Skal få tatt noen bilder ute, av dagens antrekk – hvis jeg blir fornøyd. Forhåpentligvis kan enten Caroline eller mamma ta bildene. Jeg synes bildene alltid blir bedre når andre tar dem, enn at jeg skal ta bildene selv. Da er det ofte at fokuset ikke er helt på topp, og det er litt kjedelig noen ganger.

Noe annet jeg skal gjøre i dag er også å klippe meg, om mamma får tid. Denne gangen skal det bli kortere enn jeg vanligvis pleier å ha, nemlig fordi håret mitt bare har godt av det. Det blir spennende å se resultatet, håper det blir bra. Jeg gleder meg bare til å få tykkere og friskere tupper igjen, og at håret mitt får mer volum. 

Nå føler jeg at jeg skravler veldig mye akkurat nå, men da passer det helt perfekt å fortelle om den nye klokken min som jeg har fått sponset fra Nick Cabana. De har kommet med en ny kolleksjon som heter Nilaya Collection. Favoritten min fra denne kolleksjonen ble Nilaya White Sun. Jeg har veldig få hvite klokker, og ville derfor slå til med en hvit klokke ettersom jeg synes de er så fine og rene i fargen. Jeg er også veldig glad i gull på uret, så det var enkelt å velge ut min favoritt. Kanskje det blir din favoritt også?♥


Direktelink til klokken her.

Likte du den nye klokken min?♥

12 kommentarer

Siste innlegg