ROCK YOUR PERIOD

Dette er et tema sikkert MANGE jenter (og gutter) synes er flaut å snakke om. Ikke bare det, men jeg husker at før, synes jeg alltid at det var så flaut å handle tamponger. Jeg ville helst skjule det og ba derfor stakkars pappa om å kjøpe det i steden. Men hva om det kunne blitt til noe du vil vise fram, og ikke skjule lenger?

Moteskaperen og illustratøren Sarah Arnett har nå kommet med et mye morsommere og mer stilfullt design på Libresse tamponger. Det gikk fra å være ensfarget, til mønstret og morsomt som vi liker det. Hele ni nye design har nå kommet i butikken. Endelig er det noen som tar perioden våres på alvor og gjør det til noe morsomt. Smertene vil ikke forsvinne (dessverre), men nå kan du i hvert fall ha mensen med stil!

Nå med ni nye design, følger det med en ny konkurranse. Nå kan du nemlig vise frem hvem du er, vise frem din smak og vinne fine premier. De 50 beste stilene hver eneste uke belønnes med hver sin sminkepung med Sarah Arnetts mønster. Vi er ikke ferdige enda! Sommerens mest stilsikre couturer er nemlig med i konkurransen om å vinne et plagg fra Sarah Arnetts kolleksjon “Modern Love”. Det vil bli 3 vinnere, hvor førstepremien er en sommerlige topp i silke og andreplassvinnere får hvert sitt nydelige skjerf. Så selv om du ikke alltid kan bli nr 1, er det veldig godt å bli en god nr 2 ♥

For å delta i konkurransen, kan du trykke her. Ved å trykke inn på denne linken kan du både delta i konkurransen OG lese mer om moteskaperen Sarah Arnett.

Likte du de nye designene & skal du delta i Libressekonkurransen?♥

// I samarbeid med Libresse 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg