DAGENS ANTREKK 21.AUGUST.14

Åh, denne dagen har vært ganske bra for min del. Jeg har endelig fått den ene lampen min på plass, etter å ha hatt en enorm lampe på gulvet som har tatt så stor plass. Jeg kan endelig se gulvet mitt mer, haha. Jeg har ikke stort rom i det hele tatt, så tenk dere at denne lampen kunne gjøre en så stor forskjell. Jeg har igjen ryddet rommet siden det kommer så fort støv på tingene mine, så har jeg også vasket opp igjen. Er vel litt hyggelig å gjøre, så pappa ikke kommer hjem til masse oppvask! 

Antrekket jeg har på meg i dag, skulle jeg egentlig ikke vise før jeg er i Tyrkia. Men jeg må jo dele noen av de fineste antrekkene mine med dere. Jeg absolutt ELSKER kjolen jeg har på meg, den kjøpte jeg på jobben for kanskje 2-3 uker siden. Dere vet hvor svak jeg er for baggy kjoler, så jeg tvilte ikke da jeg valgte ut denne. Jeg har min i small, og jeg trenger overhodet ikke mindre eller en større størrelse. Den sitter perfekt både foran og bak. Ganske deilig å ha en baggy, langermet kjole. Det var litt vanskelig å bestemme meg for hvilket tilbehør jeg skulle matche kjolen med. Men så fort jeg så bort på skohyllen min, ville jeg bruke mine New Balance sko med en matchende leppestift til. 


 


Kjole fra Urban // Sko fra Schuh // Lommebok fra River Island // Klokke fra Boss Orange // Solbriller fra Quay // Smykke er en gave

Hva synes du?♥

18 kommentarer

Siste innlegg