ANTREKK 151014

Haha, i dag ville jeg plutselig prøve ut noe litt nytt med stilen min. Gjøre noe som er litt utenfor min komfortsone. Jeg har så og si KUN brukt snapbacks gjennom årene. Men jeg har alltid hatt lyst til å prøve ut hatter, og det fikk jeg for en stund siden. Bare at den var litt for stor for det lille hodet mitt… Finner aldri noen enkle, svarte hatter som passer til hodet mitt. Så hjelp!  Selv om denne hatten var for stor for meg, funket den vel litt bra på bildene. Da så den faktisk ut til å passe meg.

Hele antrekket mitt liker jeg veldig godt, og spesielt skoene mine. Det er mine høst/ vintersko, som jeg også brukte veldig mye i fjor. Jeg elsker at det er en liten hel på dem, så jeg føler meg litt høyere. Det er nesten så jeg vil beskrive den følelsen som å føle seg som en voksen dame. Jeg føler meg alltid som en liten drittunge med den høyden jeg har nå, aldri likt den og tror jeg bare må akseptere at jeg aldri kommer til å like den heller. Da får jeg bare jukse meg høyere med sko! Det ser ut til å fungere veldig med disse Duffy skoene mine. Noe annet som fungerer helt sinnsykt bra, er disse enkle jakkene mine som jeg har i svart og hvit. De kan man bruke til skikkelig pynte-antrekk eller å style de opp med litt mer tøffere stil – som jeg som oftest pleier å gjøre. I dag synes jeg det ble en god blanding av både litt pyntet og litt tøft. 


 


Jakke fra BikBok // T-skjorte fra Bershka // Bukse fra TopShop // Sko fra Duffy // Hatt fra Hoppipolla // Veske fra River Island // Klokke fra Larsson&jennings (denne selger jeg på salgsbrukeren min på Instagram)

Hva synes du?♥

27 kommentarer

Siste innlegg