DAGENS ANTREKK 181214

I dag har det vært fullt kjør siden 10:00. Jeg rakk overraskende nok å ta antrekksbilder før jobben i dag, siden jeg tenkte det ville bli veldig stress å gjøre dette på jobb… Før dere leser mer, vil jeg bare fortelle dere at jeg farget brynene mine her om dagen, og de ble alt for mørke. Så jeg føler de er helt svarte, med andre ord, ikke kler meg i det hele tatt. Men er man så dårlig på å farge bryn, så får man tåle streken. Er lov til å ha dårlige dager med brynene også, sier vi haha. Det hadde snødd litt i natt, så det ble endelig litt vinterstemning på bildene og det liker vi! Flaks som jeg hadde, skulle Ida på jobb samtidig som meg, derfor satt jeg på ned til byen i stedet for å måtte ta buss som jeg hater. På jobben har det gått så fort siden det har vært så mye å gjøre siden det har vært salg. Jeg har faktisk ikke lagt merke til at jeg har jobbet mye lenger enn det jeg har gjort til vanlig i dag, og det er vel en god ting? Kost meg på jobb, det har jeg gjort.

På antrekket mitt i dag ville jeg freshe det opp med noen av mine nyeste solbriller fra SunglassesShop, som er sponset via Instagram. Det er vel her jeg har de fleste solbrillene mine fra, tror jeg. Denne gangen ble det nok et par Ray-Ban Clubmaster i modellen Tortoise. Jeg har disse i svart, men har alltid hatt en liten sans for de brune og endelig har jeg fått dem! Dette er den modellen som kler ansiktsformen min best, siden jeg har så smalt men langt (?) ansikt. Føler meg automatisk så mye freshere med nye solbriller.


Jakke & topp fra Urban / Bukse fra TopShop / Skjorte fra GinaTricot / Converse fra Junkyard  (Sponset) / Solbriller fra SunglassesShop / Veske fra River Island

Likte du antrekket og de nye solbrillene mine?♥

25 kommentarer

Siste innlegg