ANTREKK 130215

Her om dagen fikk jeg endelig svar på blodprøvene jeg hadde tatt, eneste de manglet svar på var D-vitamin, men det var ikke såå viktig. Det var da jeg først gikk inn til legen min at jeg tenkte “shit just got real” i tilfelle det skulle være dårlige nyheter. Sjokkerende nok var det kun 2 røde streker som vistes på skjermen, som betydde dårlig (under normalen). Ikke at det er bra i det hele tatt, men jeg trodde virkelig jeg skulle få dårlig tilbakemeldinger som at jeg må gjøre endringer i livet mitt og blablabla. De eneste røde strekene var stoffskiftet mitt, men der manglet jeg 0,01 % for å være innafor og fikk derfor beskjed om at jeg egentlig var innenfor siden det var så lite som skilte meg ut fra normalen. Den andre som var litt dårlig var mangel på jern, så det er super lett å fikse. Dro rett på apotoket og kjøpte noen jerntabletter jeg går på hver dag nå samt spiser mye mer med jern i seg. Godt å vite at det jeg hadde litt problemer med kan fikses så lett. Det er litt av en lettelse.

Tenkte at det er vel litt greit å informere dere litt om resultatene og legebesøket mitt, da jeg allerede har skrevet om det på bloggen. Nå blir det ikke flere legebesøk på en stund tror jeg! Nå gjelder det bare å vente på svar angående brystene mine, så jeg kan ikke si at jeg er helt rolig og avslappet enda – men snart.

Jeg gjorde så mye effektivt på jobben i går, at da jeg kom på jobben i dag stod jeg der og tenkte hva i all verden skal jeg gjøre nå. Heldigvis kom det pakker med påfyll av varer som tar litt tid å pakke opp, og generelt ryddig osv i butikken som også kan få tiden til å gå fortere. Siden det var litt stille på morgenen i dag på Urban, tok jeg bilder av antrekket mitt. Kan ikke huske sist jeg hadde med meg kameraet på jobb, men er jo litt greit med bra bilder på jobben også?


Jakke, skjerf, sko & overdel fra Urban // Bukse fra TopShop // Klokke fra Larsson&jennings

Hva synes dere?♥

23 kommentarer

Siste innlegg