ANTREKK 050615

Selv om solen skinte i dag, var det ikke varmt nok til å vise frem en av mine favoritt shortser. Så det får vente til en annen gang, i mellomtiden kan jeg vise dere min første pen-bukse. Samtidig som denne er veldig crazy, er den veldig pen av seg som gjør at denne kan brukes til mange fine anledninger hvor man skal kle seg pent. Det jeg likte godt med denne buksen er at den har knyting i livet, så denne kan jeg heise opp dit jeg ønsker å ha den uten av den skal ramle, eller ikke sitte godt nok fast. Jeg synes denne var veldig fin til å ha som en høytlivs-bukse. Stoffet på den er så luftig og lett, at det er så jeg nesten bruker denne som en kosebukse snart tror jeg. Pen er den, og denne tror jeg er såå fin til en lang cardigan/ kimono – det må testes ut!

Ellers, ser dere noe nytt med håret mitt? Ingenting stort, men jeg har klippet håret litt mer enn jeg vanligvis pleier å gjøre. Jeg har veldig lyst til å teste ut bryst-lengde på håret mitt. Altså at det stopper rett under brystene mine. Jeg synes den lengden er utrolig fin! Men siden jeg ikke har hatt denne lengden på mange år, klipper jeg det gradvis oppover i stedet for å ta farvel med alt håret brått. Det må være så kjipt å være misfornøyd med en hårklipp, og den følelsen vil jeg bare ikke ha så her er det greit å være pinglete mener nå jeg. Jeg har fått mange spørsmål om jeg har farget håret mitt mørkere den siste tiden, men jeg har ikke gjort noen som helst ting med det. Så kanskje håret mitt lever sitt eget liv om dagen?


Genser fra Urban // Bukse fra Ivyrevel (Sponset) // Sko fra Nelly // Veske fra River Island // Solbriller fra Ray-Ban // Klokke fra Triwa

Likte dere antrekket?♥

15 kommentarer

Siste innlegg