ANTREKK: PRINT MADE BY ME

Dagen i går gikk virkelig i ett kjør fra 06:45 på morgenen, da startet nemlig min dag. Jeg våknet helt av meg selv, lysvåken selvom jeg ikke skulle opp før 07:30 for å gjøre meg klar til åpningsvakten på Urban. Jeg stod derfor opp og hadde en helt amazing morgen. Satt og koste meg med frokostblanding på kjøkkenet, noe jeg aldri rekker før jobb. Samt at jeg hadde plenty av tid på badet, det var som heaven on earth. Ida hentet meg etter jobben, og vi satt på rommet mitt og fikk spontant lyst til å gjøre noe. Da kom jeg på en idè, nemlig å lære Ida å stå på longboard siden det var så fint vær ute. Tro det eller ei, men hun gikk fra å ikke klare å ha begge bena på brettet, til å sparke fra og kjøre i fart. Ble nesten litt rørt, så forhåpentligvis blir vi cruise-temaet til sommeren! Det var så godt å ha brettet på føttene igjen, lenge siden jeg har stått og det er fordi jeg ramlet drit hardt en gang i Bergen.

Denne onsdagen har jeg hatt fri fra Urban, og når det er sagt så har jeg da fått prioritert den andre jobben (bloggen) mer. Da man har så mye tid, passer det alltid bra med antrekksbilder og i dag var det storesøsteren min som tok bildene. Jeg har på meg min egne designede kimono, som jeg bare elsker. Jeg klarer ikke å beskrive med ord hvor høyt jeg elsker printet. Tenk at det bare er èn i verden som har skapt dette printet, meg og designerne i Gøteborg. En drøm som har gått i oppfyllelse, men enda er for godt til å være sant.

Siden jeg har fått så mange flotte tilbakemeldinger på kolleksjonen min, har jeg nå skaffet dere en rabattkode som gir dere 15% på ALT fra min kolleksjon HER. Rabattkoden dere må bruke er MADDEXXXY og varer til lørdag 23.april.

Bomber fra BikBok // Kimono fra XX-XY by Madeleine Pedersen // Kjole fra TopShop // Sko fra Converse // Solbriller fra Junkyard her (sponset)

Hva synes dere?♥

15 kommentarer

Siste innlegg