BILDENE FRA FOTOSHOOTEN I OSLO

Det begynner å bli noen uker siden jeg var på denne fotoshooten i Oslo, som foregikk i Vigelandparken. Hele den dagen var veldig spennende og jeg gjorde noe jeg aldri hadde trodd at jeg turte. Nemlig å posere på et så offentlig sted. Jeg er til vanlig sjenert og pinglete når jeg skal ta bilder ute, så fort det går mennesker forbi tar jeg pauser og bare ser ganske dum ut. Mens den dagen der, var jeg in the zone. Folk stoppet opp, tok bilder, spurte meg om ting og folk stirret som bare rakkern. Men for første gang lot jeg ikke det stoppe meg. Midt i Vigelandparken stod jeg med en stor kjole, mens andre gikk med skjerf og lue. Jeg skulle gjennomføre det, og det gjorde jeg. Da fotografen Silvija hadde fått bildene hun trengte sa hun “it’s a wrap” som var musikk i mine ører og jeg kunne endelig pakke meg inn i varme tepper etter en spennende shoot.

Dere sa dere ville at jeg skulle dele sluttresultatet av bildene på bloggen, så nå som jeg har fått alle tenkte jeg å dele dem. Håper dere liker bildene! Må virkelig skryte av Silvija og Jenni for den gode jobben de gjorde både med sminken og fotograferingen. Hvis dere liker bildene hennes, så gjerne følg hun på Facebook her.

MUA/styling og hår : Silvija Kuzet og Jenni Zahnempar // Kjole designet og laget av Silvija Kuzet // Foto og redigering: Silvija Kuzet

Hva synes dere om bildene?♥

7 kommentarer

Siste innlegg