ANTREKK: CALVIN KLEIN LOGO

En middag, dessert, sørlandschips og farris senere er jeg endelig klar for å ta frem pcen og jobbe litt. Gårsdagen var pretty awesome som dere kanskje har fått med dere, og hodet mitt har fått kjent på det i dag. Jeg drakk ikke så mye i går, men jeg tror jeg begynner å bli voksen jeg nå. Plutselig har jeg gått fra å aldri være fyllesyk uansett hvor mye jeg drikker, til å bli fyllesyk av bare noen glass. Det var derfor litt typisk at en dag som dette skulle det være buss for tog, og så rett til familieselskap hvor det første jeg tok på var en velkomstdrink. Jeg kjenner på meg selv at jeg vil ha en rolig helg før jeg reiser nå neste uke, bare for å ha litt alenetid – jeg elsker sånt, og nå er det en stund siden sist så nå skal jeg bare ligge hjemme i sengen og kose med meg filmer.

Jeg kjenner at jo mer jeg ser i klesskapet mitt, jo mer vil jeg bli kvitt – jeg er liksom på evig jakt etter en fortsettelse av stilen min. Og den strekker ikke til hvis jeg ikke har plass her. Derfor kommer jeg nok til å legge ut litt mer i løpet av de neste ukene på Tise for å se om noen av mine kjære får seg et nytt hjem. I mellomtiden kan dere få se to nye produkter jeg har mottatt fra Junkyard. En Calvin Klein t-skjorte med en veldig fin fit og noen så enkle men likevel freshe sko fra Nike i modellen Loden. Veldig ny modell for min del, men dæven så gode og fine sko dette er. Kommer jo fra en som er skoguri, så merk mine ord.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kåpe fra Acne Studios // T-skjorte her (sponset) // Bukse fra Nelly // Sko her (sponset & er nå på tilbud) // Belte fra H&M // Solbriller fra RayBan

9 kommentarer

Siste innlegg