#16 UKEN SOM HAR GÅTT

Ukens tanke: Jeg er så takknemlig for jobben min og dem jeg jobber med. Det var først skummelt å bli ført over til PEOPLE ettersom jeg kun har jobbet med Side2 tidligere. Men at disse to har slått seg sammen kunne ikke gitt bedre resultater, og jeg ser så lyst på framtiden min nå. Jeg blir tatt godt vare på, og hva jeg sier blir hørt og prioritert. Jeg føler meg rett og slett viktig, og det er godt.

Ukens opptur: At en hemmeliget jeg har holdt på siden desember endelig ikke lenger er noen hemmelighet. Det er så deilig å kunne fortelle alle at jeg er ambassadør for LOUDS for det er bare så sykt. Folk har trodd jeg har vært helt syk i hodet for å ha sagt opp jobben min, uten å kunne fortalt noen hva jeg har sagt opp jobben min for. Tilbakemeldingene jeg har fått til nå er så fantastiske, og jeg blir såååå glad♥

Ukens nedtur: Jeg føler jeg har pakket med for lite og for mye til New York. Hvordan den kombinasjonen der er mulig må dere ikke spørre meg om. Men hver eneste gang jeg pakker er jeg alltid redd for å pakke med for mye, for jeg hater at ting bare ligger i kofferten uten å bli brukt OG jeg er redd for å ha med for lite.

Ukens sang: Asap Rocky – Asap forever. Jeg gleder meg til sene sommerkvelder og ha på denne i bakgrunnen.

Ukens guilty pleasure: Ungkaren i Paradis. Altså jeg elsker datingprogrammer og alt som innebærer kjærlighet.

Ukens mat: Etter at jeg og sjefen fra LOUDS hadde vært på Highsnobiety event med PUMA i Berlin (!!!!!) så var vi sykt sultne, men fant ingen steder å spise i nærheten. Så etter at vi hadde gått et stykke spottet vi McDonald’s og det har aldri smakt bedre.

Ukens flause: Jeg tok en Britney da vi var ute å lunsjet i Berlin. Glemte helt hvordan jeg må sitte med et skjørt, og forstod litt for sent inn i lunsjen at guttene lenger bak hadde sett min lille Britney hendelse der de satt og lo, og så på meg gjentatte ganger. Veldig moro gutta hehe 🙂

Ukens lættis: På taxfreen på Gardermoen gikk det et voksent par foran meg og de så ut til å være litt gretne siden det var veldig tidlig på morgenen. Så klarte håndtaket på håndkofferten hennes å falle av og reaksjonen hennes var som dette “kan mer gå galt?” mens ho stod med håndtaket i hånden. Jeg var skikkelig trøtt, og alt var bare helt latterlig gøy så tidlig på morgenen.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg