SMOOTHIE BOWL

Tid i New York: 08:58

Gårsdagen var utrolig lang, og for hver gang jeg reiser så langt glemmer jeg litt hvor jetlagged man faktisk blir. Det ble en veldig tidlig morgen på oss siden vi kjørte fra Moss til Gardermoen for å rekke flyet 11:10. Vi valgte å hoppe over sminken og heller bare få på oss klærne, så kjøre avgårde for å ta en litt bedre frokost på flyplassen. Martina pratet om et sted de hadde megagod smoothe bowl, og dette er noe jeg aldri har smakt før så dette var jeg helt med på å teste ut. Jeg likte det så godt, og vil bare tipse dere om det – for jeg føler det er så vanskelig å spotte denne når man går i taxfreen. Stedet heter Haven og har mange friske fristelser å velge mellom. Det er et veldig hipt og fint sted, i tillegg til at man får litt fred noe jeg liker veldig godt når jeg skal reise. Jeg skal absolutt tilbake tid neste gang jeg skal reise til utlandet, for dette var en frisk og god start på dagen.

Flyturen var lang, men likevel føltes så kort siden vi ble underholdt med mange filmer. Den første filmen jeg valgte å sette på var Breathe, og jeg har aldri kjempet så hardt for å holde tårene tilbake igjen som det jeg gjorde der. Jeg vil ikke være den jenta som gråter på flyet, og alt snørret bare renner. Noe som bare så helt sykt ut var Martina som satt ved siden av meg og døde av latter på grunn av filmen hun så, mens jeg så ut til å knekke sammen av tårer.

Så fort vi kom frem til hotellet, pakket vi ut alt vi hadde med og kom oss ut med en gang for å ikke sløse bort tid. Vi var begge slitne, så vi valgte å bare gå litt rundt i byen og heller starte alle aktivitetene i dag♥

Jeg bestilte Sunrise Bowl og den var med så god mangosmak!!

8 kommentarer

Siste innlegg