UNBOXING – LOUDS

Annonse for Louds.

 

Denne gangen har jeg fått velge ut alt av varer fra Louds selv, samt funnet meg noen nyheter som jeg har vært gira på å få i posten nå. Jeg bestemte meg for å plukke ut et helt antrekk, og noe som kan passe litt mer mot høsten som snart kommer. Det kan brukes til sene sommerkvelder også, og jeg vil derfor si jeg har plukket ut noen flotte skatter jeg kan bruke over lengre perioder. Problemet med meg er at jeg går inn i en sommer-boble, og selger alt av varme klær så jeg ikke har noe når de kaldere tidene kommer. Men denne gangen har jeg lært, og har nå bestilt litt varmere klær, så jeg fortjener en klapp på skulderen. Jeg bestilte varene for 3 dager siden, og jeg sitter hjemme i Moss med varene allerede. Jeg vet ikke om de jobber med en rakett i rumpa eller hvordan de får ut varene så raskt, men en ting er sikkert – jeg ELSKER å få ting tilsendt raskt. Det var litt viktig at det kom tidlig nå, siden jeg skal pakke til en reise jeg skal på nå til tirsdag og skal innover til Oslo allerede på mandag. Til en annen gang vet jeg at jeg kan stole på leveringstiden til Louds, og at det ikke blir noen forsinkelser og det er et stort pluss for meg som stadig vekk er på reisefot.

Jeg vil sjekke om dere kanskje liker en liten unboxing haul, som jeg aldri har gjort på denne måten før – så gi meg tilbakemeldinger på hva dere synes. Faller det i smak, så gjør jeg dette oftere!
 

 

U N B O X I N G     –     N E W     O U T F I T 

 

 

T-skjorte fra Cheap Monday HER – En basic t-skjorte med en enkel logo på er den perfekte detalj hos meg.

Totebag fra Santai HER – Jeg har seriøst snart alle totebags fra Santai, can´t help it. De er så fine!!

Bukse fra Holzweiler HER – Har dere sett noe så snadder? Denne er lekker til en hvit t-skjorte.

Jakke fra Holzweiler HER – Jeg er utrolig glad i å kjøre på med sett, så jakken ble det også på meg. Elsker fargene!

Solbriller fra LeSpecs HER – Vet ikke hvordan man som regel rocker disse, men jeg rocker de mest når de er lenger nede på nesen. Det gir en attitude som jeg liker.

Sko fra Vans HER – Skoene som passer til alt, et stort must å ha.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg