EN FIN DESEMBER

Det er så rart å logge inn og vite at jeg ikke har vært her på noen dager. For likevel føler jeg at jeg har vært med dere hele tiden. Til dere som følger meg andre steder, vet at denne uken har vært en fin uke som bare blir bedre og bedre. Jeg dro på julehygge med This Is PR i Oslo for å se på de nye kolleksjonene til Gestuz for 2019. Og så fort jeg tok av meg jakken, var det bare å velge å vrake mellom vin, prosecco, gløgg og julebrus. Kan dere gjette hva jeg tok? De trengte ikke engang å nevne mer enn julebrus, så sa jeg “Ja takk!!”. Jeg er så svak for julebrus, at jeg tror jeg kunne drukket det hver dag, og jeg er ikke så glad i brus engang… Julestemningen har kommet til meg, og det føles så bra å konstant nynne på julesanger. For å ikke snakke om dekorasjonen rundt oss, det hjelper masse! Det passet derfor perfekt med en dag på Jul i Vinterland sammen med Ida og Nadine. Vi dro dit i går, og koste oss selvom det var bikkjekaldt. Det endte faktisk opp med at jeg fant meg et nydelig speil fra HM Home som ble med meg hjem – og det skal dere få se veldig snart. Nå gjenstår det bare å finne en ledig plass å henge det opp på, og det kan bli ett lite prosjekt i seg selv si.

Jeg har allerede klart et av nyttårsforsettene mine, som var å tilbringe mer tid med mine kjære venner. Denne uken har ikke bestått av annet enn julehygge både med jobb og venner. I skrivende stund sitter jeg med et glass rødvin (!!!!) hos Martina, og vi venter på et skikkelig herremåltid skal bli servert om ikke lenge, etterfulgt av julefilmer og så klart julebrus. Jeg trodde ikke at jeg kom til å si dette, men fyfaen. I år er du fin kjære desember <3

Jeg fant denne skjorten helt tilfeldig på Zara for noen uker siden. Den falt ned rett foran øynene mine, jeg plukket den opp og tenkte med en gang at deg skal jeg ha. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg