LAST WEEK

MANDAG
Etter en girls night out i Fredrikstad ble mandagen en ekstra søndag for meg, og det trengtes. Ingenting slår kveldene sammen med jentene mine, de er gullverdt.

TIRSDAG
Alenetid. Endelig hadde jeg en dag hvor jeg bare lot kroppen hvile, og samle nye krefter. Jeg kan få så overtenning noen dager, og på de dagene blir kreftene bare sugd ut av meg. Derfor er en dusj, ansiktspleie og serier alt jeg trenger for å samle nye krefter.

ONSDAG
Uker der jeg har mye fri, sørger jeg for å ha en hviledag samtidig som at jeg får tid til å trene. Jeg trente armer som jeg HATER, siden favoritten er ben, mage og rumpe. Basically alt annet enn armer, men rygg er jeg også ganske dårlig på. Heldigvis begynner jeg å bli flinkere på øvelser til overkroppen, og det begynner å merkes fordi jeg klarer mer vekter enn før

TORSDAG
Jeg og Emilia dro til Oslo tidlig på morgenen for å rekke et event med Hermine Hold, som var på Ekeberg Restauranten. Det var en så god start på dagen, og jeg følte meg skikkelig bra på eventet. Noen ganger blir jeg ganske stresset på eventer og vil helst dra derfra, men dette var avslappende og koselig. Vi dro innom et PR byrå senere på dagen for å catche up litt og gjøre den lette jobben våres enda lettere rett og slett.

FREDAG
Dagen min startet med å ta med Kristoffer på et PR Byrå, for å sjekke ut litt vinterklær som kunne være kjekt å ha med til Svalbard. Han har aldri vært med meg på slike besøk før, så det var veldig gøy å la han se hvordan dette fungerer. Da vi var ferdige der, dro jeg til Skøyen og var invitert på et lite men koselig event med Janka Polliani og Dermalogica. Jeg fikk en rask hud analyse og det overrasket meg egentlig litt at jeg ikke hadde noe særlig skader på huden. Jeg fikk bekreftet at jeg er sensitiv i kinnene og på nesen min (jeg er kronisk rød der), og bør være flink til å bruke sensitiv krem akkurat der. Og noe jeg forventet å høre fra spesialisten; jeg trenger å gi huden min mer fukt.

LØRDAG
Jeg dro hjem til Moss, for å ha litt tid med familien min her og slappe av etter noen morsomme dager i Oslo. Kvelden før var jeg bedt på en vinkveld hos kusinen min Malin, som bor i Oslo. Jeg dro innom Vinmonopolet og kjøpte min første vin uten noe som helst hjelp – og det viste seg at jeg nailet det ganske bra. Det var utrolig koselig å se henne igjen, for vi har alltid så mye gøy å snakke om. Vi avsluttet kvelden med noen tomme vinflasker og High School Musical karaoke på full guffe. Jeg elsker å ha noen som kan alle sangene, akkurat sånn som meg.

SØNDAG
Morgenen startet veldig tidlig med en treningsøkt og en god lunsj, før jeg måtte fikse meg og gjøre meg klar til en shoot i Fredrikstad med Emilia og hennes kjæreste Ryan. Jeg ville nemlig være litt kreativ for en kunde jeg er suuuperfornøyd med, og prøvde derfor å gjøre noe litt annerledes enn hva jeg stort sett gjør. Resultatet vil bli publisert på Instagram denne uken, og jeg er så spent på resultatet.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg